Over ons

Wij hebben inmiddels ruim 15 jaar ervaring op het gebied van (led)verlichting en hebben kantoor en showrooms in de regio Rijnmond.

Voor onze opdrachtgevers verzorgen wij uiteenlopende projecten. Voor de projecten worden er combinaties tussen functionele en modieuze ledverlichting gemaakt. Dit is varierend van fabriekshal tot Horeca gelegenheid en van kantoor tot magazijn en van retailwinkels tot tuincentra’s. Wij zijn van alle markten thuis.

Door middel van onze eigen import uit China, Korea, Polen, Tsjechië en Nederland kunnen wij middels onze jarenlange ervaring uitstekende prijs kwaliteit leveren. Wij geven dan ook op nagenoeg alle producten 5 jaar garantie. Daarnaast ontzorgen wij u volledig, door desgewenst de gehele installatie van het project op ons te nemen. Wij hebben hiervoor verschillende installateurs in de diverse regio’s in Nederland.

Om zeker te zijn van de juiste lichte sterkte en lichtkeuzes, maken wij tevens lichtberekeningen (Dialux) en bespaaroverzichten.

Wij hebben reeds vele projecten afgerond naar grote tevredenheid van onze opdrachtgevers. Naast verlichtingsarmaturen, hebben wij ook al diverse (reclame) Ledschermen voor binnen en buiten gerealiseerd.

Een greep uit onze opdrachtgevers